About Me

Mitt namn är Rhoely Hidalgo Rydberg och det är jag som driver Holistic Wellness. Jag bor I Norrköping i Östergötland tillsammans med min man och mina två barn.

Tidigare arbetade jag som grundskolelärare men jag kände att jag vill hjälpa människor på ett mera andligt sätt. Vilket ledde mig till att utbilda mig till Reiki healer och mindfulness-trainer. Jag har även gått en kurs i astrologi, eftersom jag tycker att det är fascinerande hur planeterna påverkar vårt emotionella tillstånd. Just nu går jag en utbildning i Livsstil- och kostrådgivare som blir klar på våren 2021.

Under hela mitt liv har jag alltid ställt höga krav på mig själv och levt i ständigt stress, vilket har lett till att jag har varit deprimerad och ångestfull i kortare perioder. Det har varit en berg och dalbana hela tiden. Därför började jag meditera och på så sätt blev jag introducerad till Reiki och mindfulness som har hjälpt mig att skapa harmoni och balans i mitt liv.

Nu förstår jag vikten av att ha en balans mellan den andliga, den emotionella, den mentala och den fysiska hälsa för att må bra. Många gånger, när vi tänker på hälsa, tänker vi på den fysiska kroppen, men nu förstår jag att varje del av oss är kopplat till varandra och att alla dessa delar skapar en helhet. Vår fysiska kropp påverkas av vår tankar och om vi har negativa tankar kan effekterna på vår kropp och hälsa visa sig i form av spänningar, stress, ångest, depression, osv.

Kopplingen mellan sinne och kropp är mycket starkare än vi tror. Av negativa tankar utvecklas negativa känslor som i sin tur utvecklas till problem och andra smärtor som håller oss borta från att bli friska. Med hjälp av Reiki och mindfulness kan du ändra dessa negativa tankar och mönster som hindrar dig från att må bra. 

Det är vetenskapligt bevisat att ha en positiv attityd, som glädje och lycka frigör hormonerna som ansvarar för att stärka immunförsvaret. På samma sätt har det bekräftats att negativa tankar och känslor har den motsatta effekten och försvagar immunförsvaret. Vilket gör att våra kroppar blir sårbara för sjukdomar. 

.

Så fundera på vad du behöver i ditt liv just nu och hur jag kan hjälpa dig för att skapa balans i ditt liv. Tänk på att när vi först går igenom vår kropp, det är då den inre läkning sker. 

 

Education and Certifications 

  • Reiki Akademin 2020-12-22

Usuí Shíkí Ryoho

Reiki Master Shínpíden

Master av Usuis System i naturlig healing

  • Reiki Akademin 2020-11-11

Usuí Shíkí Ryoho

Reiki 2 Okuden

Distanhealing av Usuis System i naturlig healing

  • Reiki Akademin 2020-07-15

Usuí Shíkì Ryoho

Reiki 1 Shoden

Kontakthealing av Usuís System i naturlig healing

  • Harmoniqa Spa och Massageskola 2020-07-20

Healing med Silvervioletta Flamman.

Chakrabalnsering med pendel & kristaller.

Chakrabalansering med eteriska oljor.

  • Modern Mindfulness Sweden 2020-08-17

Utbildning i mindfulnessträning.

IMG_6005.jpeg
IMG_5993.jpeg
Holistic Wellness2.png

My Philosophy

Min filosofi är att allt hänger ihop kroppen, sinnet och själen. Vi bör se dessa delar som en helhet. För att må bra måste vi faktiskt behandla helheten och inte bara en symptom som många tror. När du hittar balansen mellan dessa, det är då du mår som bäst. Kom ihåg att hälsa kommer inifrån.

Det är även viktigt att poängtera att syftet med att ge healing inte är för att ersätta konventionell medicinsk vård, utan det här är ett komplement. Är man sjuk ska man kontakta en läkare för att få en diagnos och eventuell medicinering.