About Me

Mitt namn är Rhoely Hidalgo Rydberg och det är jag som driver Holistic Wellness. Jag bor I Norrköping i Östergötland tillsammans med min man och mina två barn.

I flera år arbetade jag som grundskolelärare men jag kände att något saknades. Jag var inte nöjd med det jag gjorde och försökte att utforska vad mitt syfte i livet var egentligen. Jag var med på familjekonstellationer, träffat medium, healers och olika astrologer. Alla de berättade för mig samma sak: "att jag är här för att hjälpa andra att läka, att jag är en healer, ett ljus för alla som är i mörkret". Om jag följer mitt hjärta så kommer allt att lösa sig. Vägen hit har inte varit lätt och jag hade svårt att lyssna på min inre röst, vilket ledde till fel beslut flera gånger om och om igen.

 

Under hela mitt liv har jag ställt höga krav på mig själv och levt i ständigt stress, vilket ledde till att jag blev deprimerad och ångestfull i kortare perioder. Det har verkligen varit en berg och dalbana av känslor. Så jag bestämde mig för att ta tag i detta, eftersom jag ville övervinna mina hinder och ta mig dit jag vill.

Därför började jag med midfullness-meditationer och på så sätt blev jag introducerad till Reiki och mindfulness som har hjälpt mig att skapa harmoni och balans i mitt liv samt att hitta mig själv och mitt syfte här i livet. Det 

det var då min självläkning började.

Jag träffade en holistic life coach, började att öva Yinyoga, gick på kurser om personlig utveckling, gick på Reiki och allt som var bra för min personlig utveckling och fastnade för alltihop. Därför vill jag nu dela med mig det jag kan och spridda det fina ut i världen för att så många som möjligt kan ta del av det. 

 

Tack vare allt jag gjorde kunde jag se tydligare vilken väg jag skulle gå.  Innerst inne har jag vetat att jag ville hjälpa andra, men visste inte att jag var tvungen att börja med mig själv för att kunna gå vidare och hjälpa mina medmänniskor.

 

Jag är så tacksam för det jag gör varje dag och att jag valde att lyssna på min inre röst och följa mitt hjärta. Som ledde mig till att utbilda mig till Reiki healer, Life Coach Holistisc, mindfulness-instruktör och yinyogalärare samt kostrådgivare. Utöver detta har jag även gått en kurs i astrologi, eftersom jag tycker att det är fascinerande hur planeterna påverkar vårt emotionella tillstånd. 

Nu förstår jag vikten av att ha en balans mellan den andliga, den emotionella, den mentala och den fysiska hälsa för att må bra. Många gånger, när vi tänker på hälsa, tänker vi på den fysiska kroppen, men nu förstår jag att varje del av oss är kopplat till varandra och att alla dessa delar skapar en helhet. Vår fysiska kropp påverkas av våra tankar och om vi har negativa tankar kan effekterna på vår kropp och hälsa visa sig i form av spänningar, stress, ångest, depression, osv.

Kopplingen mellan sinne och kropp är mycket starkare än vi tror. Av negativa tankar utvecklas negativa känslor som i sin tur utvecklas till problem och andra smärtor som håller oss borta från att bli friska. Med hjälp av Reiki och mindfulness kan du ändra dessa negativa tankar och mönster som hindrar dig från att må bra. 

Det är vetenskapligt bevisat att att ha en positiv attityd, som glädje och lycka frigörs hormonerna som ansvarar för att stärka immunförsvaret. På samma sätt har det bekräftats att negativa tankar och känslor (på långsikt) har den motsatta effekten och försvagar immunförsvaret. Vilket gör att våra kroppar blir sårbara för sjukdomar. 

Så fundera på vad du behöver i ditt liv just nu och hur jag kan hjälpa dig för att skapa balans i ditt liv. Tänk på att när vi först stärker vår inre värld, det är då läkningen sker och vi fylls med livslust där inspirationen och motivationen får oss att röra oss framåt. 

 

Education and Certifications 

 • Linköpings Universitet

Grundskollärare utbildning

 • Reiki Akademin med Åsa Elvegård

Usuí Shíkí Ryoho

Reiki Master Shínpíden

Master av Usuis System i naturlig healing

 • Reiki Akademin med Åsa Elvegård

Usuí Shíkí Ryoho

Reiki 2 Okuden

Distanhealing av Usuis System i naturlig healing

 • Reiki Akademin med Åsa Elvegård

Usuí Shíkì Ryoho

Reiki 1 Shoden

Kontakthealing av Usuís System i naturlig healing

 • Harmoniqa Spa och Massageskola med Tina Ribbershed

Healing med Silvervioletta Flamman.

Chakrabalnsering med pendel & kristaller.

Chakrabalansering med eteriska oljor.

 • Modern Mindfulness Sweden med Albin Hagberg

Utbildning i mindfulnessträning.

 • Svenska Institutet för Familje- och OrganisationsKonstellationer med Charlotte Palmgren

Baskurs i Familjekonstellationer

 • Astrologiskolan med Anders Ekström

Grundkurs i Astrologi

 • Mindowl organization

Grundkurs i emotionell intelligens

 • Holistic Rebels med Leila Andersson

Kurs i personlig utveckling

 • Lightworker Academy med Helena Omfors

Utbildning till Life Coach Holistic 

 • Yinyogacenter - Wisdom Works AB

Yinyoga Grundkurs Modul 1, 40 timmar

 • Bergklint Education

Diplomerad kost- och livsstilsrådgivare

Green tea

My Philosophy

Min filosofi är att allt hänger ihop kroppen, sinnet och själen och alla dessa påverkar varandra. Genom att ha ett holistiskt synsätt på hälsan och livet kan man se sig själv som en helhet där allt samverkar. Jag ser människan som en helhet och förstår delarna i relation till helheten. 

För mig handlar den holistiska hälsa om den psykiska, fysiska, själsliga, emotionella, psykosociala, sociala och den yttre fysiska miljön.

Därför är det väsentligt att vi skapar en bra balans mellan dessa för det är då vi mår som bäst.

 

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_120px.png