tis 04 maj | Mandala Kollektivet

Passa på att utnyttja detta fantastiska erbjudande!

Fram till 11/6-2 erbjuder jag 20% rabatt på alla mina behandlingar. Reiki är en holistisk behandling som behandlar helheten och aktiverar kroppens egen läkningsförmåga. Reiki förstärker ditt immunförsvaret vilket hjälper mot bakterier och virus. Samtidigt som den renar kroppen från slaggprodukter.
Bokningen görs:
Passa på att utnyttja detta fantastiska erbjudande!

Tid och plats

04 maj 06:00 – 11 juni 12:00
Mandala Kollektivet, Skolgatan 1, 602 25 Norrköping, Sverige

Om evenemanget

  • Distanshealing eller Reiki på distans ca 30 minuter ord. pris 375 kr Nu 300 kr.

Reiki healing på distans är lika effektivt som direkt Reiki. Jag använder reiki olika symboler för att kunna ge Reiki. Man kan känna bultande eller pirrande känslor, stickningar, värme eller kyla eller värme, lugnet. Alla upplevelserna är olika och de flesta människor kan känna av den, men inte alla dock betyder det inte att healing inte har skett. Behandling är mycket avkopplande som gör att många av mina klienter somnar en stund. Jag som healer botar inte sjukdomar. Jag är enbart kanalen för livskraft energi som är läkande på ett obegripligt sätt. 

  • Chakra- och healingbalansering ca 45 minuter ord.pris 500 kr Nu 400 kr. 

Jag kommer först att använda mig av en pendel för att få information om din energinivå. Om det finns några blockeringar, över- eller underenergi som behövs balanseras. Därefter kommer jag att lägga ut på din kropp en kombination av kristaller för att skapa just en chakrabalansering.  

  • Reiki healing helkroppsbehandling ca 90 minuter ord.pris 750 kr Nu 600 kr.

Reiki är i japan ett ord för healing. Ordet är en sammansättning av Rei – som står för den universella energin och Ki – som betyder livsenergi. Reiki är en speciell tibetansk healingmetod som är flera tusen år gammal.

En reikibehandling är en mjuk och avslappnande beröringsmetod där man lägger händerna i olika positioner för att aktivera personens naturliga självläkande förmåga. Det är inte själva healern som ger av sin energi, utan jag fungerar som en kanal som aktiverar energin.

Du kan läsa mer om mina olika behandlingar under fliken för "services". 

Dela detta evenemang