tors 27 maj | Mandala Kollektivet

Workshop om chakrasystemet

Eftersom förra workshop om Chakrasystemet blev snabbt fullbokad finns det nu ett nytt tillfälle att vara med! Det blir en mycket trevlig kväll om chakrasystemet med sköna chakra meditationer och massor av helande kunskap.
Anmälan görs:
Workshop om chakrasystemet

Tid och plats

27 maj 17:00 – 20:00
Mandala Kollektivet, Skolgatan 1, 602 25 Norrköping, Sverige

Om evenemanget

Chakran är ett perfekt system för att förstå vad våra känslor och upplevelser provocerar hos oss på alla nivåer. I denna workshop kommer vi att lära oss egenskaperna, placeringarna och funktionerna för varje chakra i de olika planen. Vi kommer även att upptäcka känslorna som är relaterade till varje chakra samt det som hjälper till att jämna ut dem. 

Kvällen består av en teoretisk klass om chakrasystemet och en chakrameditation samtidigt som vi kommer att lära oss att använda pendel som verktyg för att skanna och balansera våra chakran.

Våra chakran är en mycket viktig del av vår förståelse, personliga utveckling såväl som vår andliga utveckling. Genom dem kan vi se vilken del av oss och i vårt liv vi behöver arbeta med. De flesta människor i västvärlden bor i sina tre nedre chakran, men det finns många fler saker att uppnå i de andra övre 4 chakran. Med andra ord, för att fungera optimalt måste alla chakran vara i balans.

Tid: Tis 27/5 kl.17:00-20:00 Plats: Mandala Kollektivet, Norrköping

Anmälan görs antingen: rhr@holisticwellness.nu eller  0705-875841 Investering: 350kr Swish: 1235679691, efter bekräftad plats Skriv "workshop" och ditt namn Ingen återbetalning vid återbud, men det går bra att återlämna platsen till någon annan.

Obs! ta gärna med dig en pendel annars går det att köpa en på plats.

Max 8 deltagare på grund av rådande omständigheter.

Workshopen anordnas av Holistic Wellness Norrköping by Rhoely, dipl. Reiki Master och Reiki Terapeut samt dipl. Mindfulness instruktör.

Med kärlek/Rhoely Rydberg

Dela detta evenemang