Just nu i oktober!

Nu är mina Yinyoga-pass igång, så skynda att boka din plats här på hemsidan eller via bokadirekt.  

 

Helgkurs i Reiki steg 1  29 & 30/10 i Norrköping.

Online-kurser är redan öppna för bokning!

Oktober är Vågens säsong och den banar väg för eklipstider!  

Under oktober avslutar flera planeter sina retrogradsperioder och börjar gå framåt igen. Merkurius var först ut med att avsluta sin retrograd i Jungrfrun redan den 2/10. Pluto går direkt i Stenbocken den 8/10, efter 5,5 månader långa retrograd. Den 23/10 är det Saturnus tur att avsluta sin retrograd och går direkt i Vattumannen. Däremot kommer Mars att i slutet av oktober gå in i sin viktiga retrograd. Mars är planeten som är i behov av att transformeras allra mest för att inträdet i Den Gyllene Tidsålder ska kunna äga rum. Här höjs Mars själviska, aggressiva, hänsynslösa intentioner höjs upp. 

Söndag den 9/10 har vi fullmåne på 16° Väduren med Solen mittemot på 16° Vågen. Solen är i konjunktion med Venus och Månen är i konjunktion med Kiron. Denna Fullmåne anses vara uppstarten till eklipsperioden och med Mars vid Orion innebär det att det är tid för transformation. Orion har en väsentlig roll i mänsklighetens medvetandeutveckling och befrielse från dömande, dualitet, Mörker. 

Kirons energi aktiverar Venus och Solen som är viktigt och välgörande för att läka våra personliga sår, som är kopplade till vår identitet. Sedan när Venus kommer mittemot helaren Kiron med sin Kärlek och Solen med sitt Ljus, sätts igång och drivs fram den vackra läkningsprocess. Då när människans sårade ego är läkt kan inga krig finnas på denna planet.

 

Venus och Solens vackra möte sker den 22/10 på Vågens sista grad, där stjärntecknets energi når sin höjdpunkt. Detta möte kan bara sluta lyckligt!

Den 23/10 går Venus in i Skorpionen åtföljd av Solen några timmar senare. Här kan vi räkna med utmaningar, vilket är Skorpionens tecken. Vi tittar närmare på det mindre vackra. 

Två dagar senare den 25/10 kommer vi till höstens första eklips som är Nymåne och Solförmörkelse på 2° Skorpionen. Retrograda Jupiter är i nollpunktens energi i Väduren som är Vårdagsjämningspunkten, zodiakens starkaste energi för Nystart! Dags att satsa på något nytt.

Jupiter kommer tillbaka in i Fiskarnas tecken den 28/10. Detta innebär tid för expansion av andligheten. 

Följande dag, den 29/10 går även Merkurius in i Skorpionen, då har vi ett riktigt starkt "Team Scorpio".

Den 30/10 börjar Mars sin retrograd vid 25° Tvillingarna- Orions bälte. Denna retrograd pågår fram till den 12/1-23 och upphör på 8° Tvillingarna. Tvillingarnas tecken är en viktig del i mänsklighetens uppstigning, då det styrs av Merkurius som handlar om det mänskliga medvetandet.

A friendly reminder: "Autumn shows us how beautiful it is to let things go."

Löv
BokaTid_Gron_MorkBakgrund_120px.png