top of page
sand

I maj!

Extra Yinyoga dagar: 

16/5 kl.18-19:15

21/5 kl.17:00-18:15

Flera tider i juni kommer snart!

Enligt traditionell Kinesisk medicin består all livet av de fem elementen metall, vatten, trä, eld och jord. Alla element är kopplade till varsin yin-meridian och yang-meridian, dvs. energiportar i vår kropp, som i sin tur är kopplade till olika organ. Dessutom är varje element kopplat till en årstid. 

 

Trä-elementet förknippas med våren då allt blommar ut i naturen. Energin börjar röra sig nu. Trä-elementet representerar allt som rör sig, utvecklas och expanderas. Träenergin driver våra idéer framåt och får de att bli till. Om du är en person med mycket trä-element älskar du förändringar, du är sådan som söker, vill alltid lära dig nya saker och är mycket driven i vad du än gör.

 

Här får du med några Yinyoga-positioner och annat som du kan göra för att balansera ditt trä.

"Yoga does not just change the way we see things, it transforms the person who sees."

- B.K.S Lyengar

Obs! Boka gärna din plats i god tid då det är begränsade med platser (detta gäller alla kurser & workshop)

 

 

 

 

 

 

 

 

Webbkurser inom Reiki steg 1 och steg 2 finns tillgängliga året runt samt ny webbkurs inom Chakra- och healingbalansering, här får du lära dig att använda en kombination av healing- och chakrabalansering med pendel, kristaller samt eteriska oljor.

 Dagliga affirmationer: 

"Förlåtelse är en gåva som jag ger till mig själv. Det tillåter mig att släppa smärtan och förbittringen och öppnar dörren till helande och inre frid. Jag förlåter fritt och lätt och bjuder in kärlek och lycka i mitt liv".

Nytt för i år är Familjekonstellationer som är en terapeutisk metod utvecklad av Bert Hellinger. Han menar att varje människa är en del av större enheter eller system och att vi både påverkar och påverkas av de olika system vi ingår i.

En familjekonstellation är ett kraftfullt verktyg att titta på återkommande teman eller personliga problem i våra liv. Genom att belysa underliggande orsaker och dolda mönster kan transformationen ske på djupet.

Denna metod har förmågan att synliggöra och ställa till rätta det som har hakat upp sig någonstans på vägen. Det är något magiskt som sker när vi kliver in i fältet och låter livets naturliga ordningar visar vägen till helande och balans.

Vill du boka en session eller är nyfiken att veta mer, hör av dig till mig via rhr@holisticwellness.nu

Jag tar i nuläget inte betalt men vill du efteråt ge valfri gåva är det välkommet.

 

 
IMG_0927.jpg
BokaTid_Gron_MorkBakgrund_120px.png
bottom of page