top of page
Buddha staty

I februari

Björn Tupplur

Jag, Rhoely håller kurser i Yinyoga:

Tisdagar och torsdagar från vecka 5 till vecka 11 (uppehåll v.8) kl.18-19:15 Två platser kvar!

Vill du prova på Yin-yoga hör av dig så ordnar vi en plats! Prova på 120 kr.

​Engångsbiljett/Drop-in: 200 kr kan köpas i mån av plats.

För info och bokningen rhr@holisticwellness.nu eller 070-5875841.  Skriv gärna ditt förnamn och efternamn, ditt personnummer, telefon samt e-post och vad det gäller. Vill du prova på? Hör gärna av dig.

Möjligheten att betala via Wellnet och Epassi finns. OBS! Andra priser gäller när man betalar via Epassi och Wellnet.

Enligt traditionell Kinesisk medicin består all livet av de fem elementen metall, vatten, trä, eld och jord. Alla element är kopplade till varsin yin-meridian och yang-meridian, dvs. energiportar i vår kropp, som i sin tur är kopplade till olika organ. Dessutom är varje element kopplat till en årstid. 

 

Inom TKM (traditionell kinesisk medicin) förknippas vintern med elementet vatten. Det kännetecknas av kylan, mörkret, återhämtning. Meridianerna för den här säsongen är njur- och urinblåsameridianer, som är ansvariga för avlägsna slaggprodukter ur blodet samt reglera salt- och vattenbalansen i kroppen.

 

Vintern sägs vara en tid för att sakta ner och spara energi. Nu är det viktigt att fylla på dina resurser som har använts under hela året. 

 

“What the superior man seeks is in himself; what the small man seeks is in others.”

-Confucius

Här får du med några Yinyoga-positioner och annat som du kan göra för att balansera ditt metall-element.

Obs! Boka gärna din plats i god tid då det är begränsade med platser (detta gäller alla kurser & workshop).

 

 

 

 

 

 

 

Från och med nu har du möjligheten att göra en intresseanmälan till Mindfulness. Du kan välja antingen måndag eller onsdag  kl.18:00 och 19:30. Kursen kommer att hållas på Hemgården. Det är begränsade platser och intresseanmälan görs till min mail: rhr@holisticwellness.nu

 

 

 

OBS! Kursen är berättigad som friskvård och ger utmärkta verktyg för stresshantering och effektiv återhämtning. Kolla med din arbetsgivare vad som gäller för dig.

 

 

 

Helgkurs i Reiki steg 1:

Lördag 17/2 kl.09:30- ca. 16:30

Söndag 18/2 kl.09:30 - ca.15:30

Onlinekurs i Reiki steg 1: 4 Måndagar 5, 12, 19, 26/2 kl.18-20

Webbkurser inom Reiki steg 1 och steg 2 finns tillgängliga året runt samt ny webbkurs inom  Chakra- och healingbalansering och Mindfulness. 

 

 

 

Dagliga affirmationer: 

Jag läker, växer och utvecklas varje dag

Jag blir lyckligare  och lyckligare för varje dag som går.

jag släpper taget om släpper tidigare trauman och smärtan.

Jag är stark och resilient.

Jag kan hantera allt som dyker upp i mitt liv.

Jag är precis där jag behöver vara just nu.

Jag är öppen för att lära och växa.

Affirmationer har inte makten att själva förändra situationer, men de har potentialen att förändra hur vi uppfattar och tolkar dessa situationer. Genom att ersätta negativitet med ny information stimuleras nya hjärnregioner och nya neurala strukturer etableras, vilket hjälper oss att utveckla ett positivt tänkesätt och bryta ner de barriärer som negativt tänkande sätter i vårt dagliga liv.

När vi gör en av dessa affirmationer skapar vi i princip en positiv upplevelse i nuet och kommunicerar till hjärnan att det finns godhet och glädje i detta ögonblick. Detta kopplar ihop nya nervceller, och ju mer vi övar, desto längre kommer relationen mellan dessa nervceller att bestå.

Kort sagt, upprepningen av affirmationer tillåter oss att skapa och befästa positiva tankemönster, vilket förstärker hjärnfunktioner och strukturer relaterade till en mer positiv tolkning av den verklighet som vi upplever ögonblick för ögonblick.

Nytt för i år är Familjekonstellationer som är en terapeutisk metod utvecklad av Bert Hellinger. Han menar att varje människa är en del av större enheter eller system och att vi både påverkar och påverkas av de olika system vi ingår i.

En familjekonstellation är ett kraftfullt verktyg att titta på återkommande teman eller personliga problem i våra liv. Genom att belysa underliggande orsaker och dolda mönster kan transformationen ske på djupet.

Denna metod har förmågan att synliggöra och ställa till rätta det som har hakat upp sig någonstans på vägen. Det är något magiskt som sker när vi kliver in i fältet och låter livets naturliga ordningar visar vägen till helande och balans.

Välkommen med din bokning!

 

 

 
IMG_6315.JPG
Bokningar
bottom of page