top of page
sand

I september

Jag, Rhoely håller kurser i Yinyoga:
Torsdagar från vecka 35 till vecka 40
 kl.18-19:15

Tisdagar och torsdagar från vecka 41 till vecka 46 kl.18-19:15
75 min 6 ggr är priset 960 kr.  Vill man gå alla 12 ggr är priset 1800kr.

Vill du prova på Yin-yoga hör av dig så ordnar vi en plats! Prova på 120 kr.

​Engångsbiljett/Drop-in: 200 kr kan köpas i mån av plats.

För info och bokningen rhr@holisticwellness.nu eller 070-5875841.  Skriv gärna ditt förnamn och efternamn, ditt personnummer, telefon samt e-post och vad det gäller. Vill du prova på? Hör gärna av dig.

Möjligheten att betala via Wellnet och Epassi finns. OBS! Andra priser gäller när man betalar via Epassi och Wellnet.

Enligt traditionell Kinesisk medicin består all livet av de fem elementen metall, vatten, trä, eld och jord. Alla element är kopplade till varsin yin-meridian och yang-meridian, dvs. energiportar i vår kropp, som i sin tur är kopplade till olika organ. Dessutom är varje element kopplat till en årstid. 

 

Inom TKM (traditionell kinesisk medicin) förknippas sensommar  med elementet jord. Jord kännetecknas av balans och harmoni. Jord är inriktat på fullbordan. Att saker och ting når sin naturliga kulmen. Inom TKM ses sensommar som egen årstid - jordens tid. Enligt traditionell kinesisk medicin är sensommaren tiden att nära, tiden att skörda, samla och spara energi inför hösten. Jorden är kroppen, kroppen är jorden. Energin är mild och mjuk, som att den ber oss att samla oss inför kylan som väntar. Jordelementet i balans är jordat och lever dag för dag, utan många bekymmer eller oro. Då jorden är ur fas är det neurotiskt med ältande och oro.

När Jordelementet är i balans, är vi harmoniska och har förmåga att koncentrera oss, tänka, studera och minnas. 

 

Här får du med några Yinyoga-positioner och annat som du kan göra för att balansera ditt jord-element.

 

"“If people are doubting how far you can go, go so far that you can’t hear them anymore.”

- Michele Ruiz

                                                                                          

Obs! Boka gärna din plats i god tid då det är begränsade med platser (detta gäller alla kurser & workshop)

 

 

 

 

 

 

 

 

Webbkurser inom Reiki steg 1 och steg 2 finns tillgängliga året runt samt ny webbkurs inom Chakra- och healingbalansering, här får du lära dig att använda en kombination av healing- och chakrabalansering med pendel, kristaller samt eteriska oljor.

Dagliga affirmationer: 

Jag förlåter dem i mitt liv som har gjort mig illa. Jag förtjänar att vara fri från det förflutna och idag låter jag mig gå vidare. Jag släpper alla i mitt liv som inte längre tjänar mig så att jag kan skapa utrymme för de människor som verkligen är avsedda att vara i mitt liv och en del av min resa.

Nytt för i år är Familjekonstellationer som är en terapeutisk metod utvecklad av Bert Hellinger. Han menar att varje människa är en del av större enheter eller system och att vi både påverkar och påverkas av de olika system vi ingår i.

En familjekonstellation är ett kraftfullt verktyg att titta på återkommande teman eller personliga problem i våra liv. Genom att belysa underliggande orsaker och dolda mönster kan transformationen ske på djupet.

Denna metod har förmågan att synliggöra och ställa till rätta det som har hakat upp sig någonstans på vägen. Det är något magiskt som sker när vi kliver in i fältet och låter livets naturliga ordningar visar vägen till helande och balans.

Tider för familjekonstellationer kommer snart!

 

 
Sfinxen Yin-yoga
Think positive
Bokningar
bottom of page