top of page
Buddha staty

I juni

Barfötter på sand

Quote of the month:

"Happiness is when what you think, what you say and what you do are in harmony. "

- Mahatma Gandhi 

 

Här får du med några Yinyoga-positioner och annat som du kan göra för att balansera ditt trä-element.

 

 

 

 

 

 

 

 

Från och med nu har du möjligheten att göra en intresseanmälan till Mindfulness. Du kan välja antingen måndag eller onsdag  kl.18:00 och 19:30. Kursen kommer att hållas på Hemgården. Det är begränsade platser och intresseanmälan görs till min mail: rhr@holisticwellness.nu

 

 

 

OBS! Kursen är berättigad som friskvård och ger utmärkta verktyg för stresshantering och effektiv återhämtning. Kolla med din arbetsgivare vad som gäller för dig.

 

Onlinekurs i Reiki steg 2: 4 Måndagar 27/5, 3, 10, 17/6 kl.18-20

Onlinekurs i Reiki steg 1: 4 Onsdagar 29/5, 5,12,19/6 kl.18-20

Webbkurser inom Reiki steg 1 och steg 2 finns tillgängliga året runt samt ny webbkurs inom  Chakra- och healingbalansering och Mindfulness. 

 

 

Dagliga affirmationer: 

Jag har allt vad jag behöver.

Oavsett vad som händer idag kommer jag att vara vänlig.

Jag kommer att släppa taget om det jag inte kan kontrollera.

Idag kommer att bli en fantastisk dag.

Jag är precis där jag behöver vara just nu.

Jag har makten att välja.

Affirmationer har inte makten att själva förändra situationer, men de har potentialen att förändra hur vi uppfattar och tolkar dessa situationer. Genom att ersätta negativitet med ny information stimuleras nya hjärnregioner och nya neurala strukturer etableras, vilket hjälper oss att utveckla ett positivt tänkesätt och bryta ner de barriärer som negativt tänkande sätter i vårt dagliga liv.

När vi gör en av dessa affirmationer skapar vi i princip en positiv upplevelse i nuet och kommunicerar till hjärnan att det finns godhet och glädje i detta ögonblick. Detta kopplar ihop nya nervceller, och ju mer vi övar, desto längre kommer relationen mellan dessa nervceller att bestå.

Kort sagt, upprepningen av affirmationer tillåter oss att skapa och befästa positiva tankemönster, vilket förstärker hjärnfunktioner och strukturer relaterade till en mer positiv tolkning av den verklighet som vi upplever ögonblick för ögonblick.

Nytt för i år är Familjekonstellationer som är en terapeutisk metod utvecklad av Bert Hellinger. Han menar att varje människa är en del av större enheter eller system och att vi både påverkar och påverkas av de olika system vi ingår i.

En familjekonstellation är ett kraftfullt verktyg att titta på återkommande teman eller personliga problem i våra liv. Genom att belysa underliggande orsaker och dolda mönster kan transformationen ske på djupet.

Denna metod har förmågan att synliggöra och ställa till rätta det som har hakat upp sig någonstans på vägen. Det är något magiskt som sker när vi kliver in i fältet och låter livets naturliga ordningar visar vägen till helande och balans.

 

 

 

Välkommen med din bokning!

Månadens tips:

 

Ta med stunder av meditation in i din dag. Att försöka vara närvarande och medveten utanför formell meditation kan också hjälpa dig att förbättra din träning. Det kan se ut som att vara helt närvarande i en konversation, ta djupa andetag eller helt enkelt njuta av en solnedgång eller musik med varje cell i din kropp. Allt detta kommer att hjälpa dig när du sätter dig ner mer "formellt" och tränar specifika meditationstekniker.

 

 
2.jpg
Tips.jpeg
Bokningar
bottom of page