top of page

 Distanshealing

Reiki skapar balans och harmoni i både kroppen och själen. Den är en kraftfull energi som hjälper dig att balansera dina chakran samtidigt som den fyller på kroppens egna energiförråd.

ca 30 minuter  |  400kr 

Chakra

Reiki healing på distans är lika effektivt som direkt Reiki. Jag använder Reiki olika symboler för att kunna sända Reiki. Den är effektiv vid exempelvis ångest, stress, smärta samt fysiska och mentala spänningar.

 

Energin ger både kroppen och själen en möjlighet att återhämta sig. Den släpper på blockeringarna och genom att frigöra dessa hjälper Reiki dig att läka. Känslor och tankar får en chans att komma upp till ytan, så att du kan lättare släppa taget om dem. Utöver allt detta aktiverar Reiki även immunförsvaret.

 

Alla upplever olika när de har varit på Reiki healing. Man kan känna bultande eller pirrande känslor, stickningar, värme, kyla eller en skön djupavslappning., eftersom energin flödar i hela kroppen. Men som sagt upplevelserna är olika och  de flesta människor kan känna av den, men inte alla dock betyder det inte att det inte har skett healing.

 

En Reiki behandling är mycket avkopplande vilket gör att många av mina klienter somnar en stund.

En viktig sak att nämna här är att jag som healer botar inte sjukdomar. Jag är enbart kanalen för livskraft energi som är läkande på ett obegripligt sätt för människor.

Mitt syfte som healer är att skapa harmoni och balans i klientens  själ och kropp samtidigt som jag kan hjälpa dig att balansera chakra och reparera din aura.

Hur går en behandling till?

 

Du förbereder dig ca 10 min innan behandlingen börjar genom att tända en rökelse eller ett levande ljus, lyssna på lugn musik och koppla av. Du får gärna lägga dig ner och slappna av.

 

För att jag ska kunna sända Reikihealing till dig behöver jag ditt för- och efternamn samt var du befinner dig just då. Jag sänder Reikihealing till dig på den avtalad tid. Efter behandlingen rekommenderar jag dig att du dricker ett glas vatten och reflektera över din upplevelse av distansbehandlingen. Jag ringer dig 15 min efter behandlingen om min upplevelse.

Du är välkommen att ringa eller mejla mig, om du har frågor angående mina behandlingar. Jag hjälper dig mer än gärna. Eller boka en tid för en skön behandling som du inte kommer att ångra.

Det är även viktigt att poängtera att syftet med att ge healing inte är för att ersätta konventionell medicinsk vård, utan det här är ett komplement. Är man sjuk ska man kontakta en läkare för att få en diagnos och eventuell medicinering.

Betalningen görs via Swish före sessionen. 

Du som köper tre behandlingar i följd får 10% rabatt på den totala summan, dvs att du betalar 1080 kr för tre behandlingar (ord.pris 1200 kr). OBS! Hela summan betalas vid första tillfället och ska användas inom 3 månader från 1:a tillfället.

Klicka på länken nedan för att få reda på vad som gäller vid avbokning:

Villkor vid köp

Bokningar
bottom of page