Distanshealing

Reiki skapar balans och harmoni i både kroppen och själen.Reiki är godkänd som stresshantering av Skatteverket. Det innebär att du som har ”friskvårdspeng” på jobbet kan använda den till Reikibehandlingar.

ca 30 minuter  |  400kr 
40€ & 46$

Reiki healing på distans är lika effektivt som direkt Reiki. Jag använder reiki olika symboler för att kunna sända Reiki.

 

Alla upplever olika när de har varit på Reiki healing. Man kan känna bultande eller pirrande känslor, stickningar, värme eller kyla eller värme, lugnet. Men som sagt upplevelserna är olika och  de flesta människor kan känna av den, men inte alla dock betyder det inte att det inte har skett healing.

 

En Reiki behandling är mycket avkopplande vilket gör att många av mina klienter somnar en stund.

En viktig sak att nämna här är att jag som healer botar inte sjukdomar. Jag är enbart kanalen för livskraft energi som är läkande på ett obegripligt sätt för människor.

Mitt syfte som healer är att skapa harmoni och balans i klientens  själ och kropp samtidigt som jag kan hjälpa dig att balansera chakra och reparera din aura.

Du är välkommen att ringa eller mejla mig, om du har frågor angående mina behandlingar. Jag hjälper dig mer än gärna. Eller boka en tid för en skön behandling som du inte kommer att ångra.

Klicka på länken nedan för att få reda på vad som gäller vid avbokning:

Avbokningspolicy