Reiki Healing

Reiki är en metod för stressreducering och avslappning. Reiki är godkänd som stresshantering av Skatteverket. Det innebär att du som har ”friskvårdspeng” på jobbet kan använda den till Reikibehandlingar.

ca 60 minuter  | 700kr 
70€ /80$

Reiki är i japan ett ord för healing. Ordet är en sammansättning av Rei – som står för den universella energin och Ki – som betyder livsenergi. Reiki är en speciell tibetansk healingmetod som är flera tusen år gammal.

En reikibehandling är en mjuk och avslappnande beröringsmetod där man lägger händerna i olika positioner för att aktivera personens naturliga självläkande förmåga. Det är inte själva healern som ger av sin energi, utan fungerar som en kanal som aktiverar energin .En komplett Reiki-session erbjuds till en helt klädd klient som ligger på ett behandlingsbord eller sitter bekvämt uppburen i en stol.

Reiki utförs i ett lugn miljö där jag spelar mjuk musik under sessionen.

 

Upplevelsen av Reiki är subjektiv, förändrad och ibland mycket subtil. Människor upplever ofta värme i utövarens händer, men ibland känns utövarens händer uppfriskande svala. Andra vanliga upplevelser är subtila pulsationer där utövarens händer placeras eller kaskade vågor av pulsationer i hela kroppen.

 

Människor kommenterar ofta hur tröstande de tycker att upplevelsen av Reiki är. En intressant studie rapporterade att mottagare ofta känner att de svävar i ett tröskelvärde medvetande, samtidigt medvetna om sin omgivning och djupt indragen. Vissa människor hamnar i ett djupt, sömnigt meditativt tillstånd. Ibland är Reiki-upplevelsen dramatisk, medan det för andra människor särskilt den första sessionen kan vara händelsefri, även om de känner sig bättre på efterhand. Den vanligaste upplevelsen är en nästan omedelbar frisättning av stress och en känsla av djup avkoppling.

 

Reiki är kumulativt och även människor som inte märker mycket första gången har vanligtvis successivt djupare upplevelser om de fortsätter. Förutom den omedelbara upplevelsen av Reiki kan du märka andra förändringar som fortsätter att utvecklas när dagen går: kanske starkare matsmältning, en känsla av att vara mer centrerad och redo och mindre reaktiv och sova djupt den natten.

Du är välkommen att ringa eller mejla mig, om du har frågor angående mina behandlingar. Jag hjälper dig mer än gärna. Eller boka en tid för en skön behandling som du inte kommer att ångra.

Paketpris för tre behandlingar för 1900kr (ord.pris 2100kr)

Klicka på länken nedan för att få reda på vad som gäller vid avbokning:

Avbokningspolicy