Yin-yoga

Yinyoga är en lugn typ av yoga som riktar sig generellt sett till området vid höfterna, bäckenet och den nedre delen av ryggen. De flesta ställningar är antingen sittande eller liggande. Denna typ av yoga passar alla som är nyfikna på att utforska sin kropp och sitt sinne med medvetenhet och närvaro. 

Varje position hålls i 3-5 minuter vilket ger oss tid att lugna sinnet. Målet är att komma åt de djupare vävnaderna i kroppen, såsom bindväv och fascia.

 

Syftet med yinyogan är att öka cirkulationen i lederna och flexibiliteten, vilket är särskilt viktigt när vi åldras eller om vi spelar mycket sport som stramar våra muskler.

Termen "yin yoga" kommer från den taoistiska traditionen. Medan yang relaterar till rörelse och skapar värme i kroppen. Yin handlar om att hitta stillhet och kyla kroppen. Vi behöver både yin och yang för att hitta balans och hålla optimal hälsa under varje skede i vår livslängd.

 

Yin yogan leder oss - försiktigt - att sakta ner och gå inåt. Det är en oerhört viktigt färdighet att lär sig att vara bekväm i denna värld av nästan konstant stimulering och distraktion vi lever i. 

Jag hoppas att detta har väckt ditt intresse att testa Yinyoga. Det är definitivt värt att testa en eller två klasser för att se om det är något du vill lägga till i din vanliga träning.

Har du några skador säg till mig så att jag kan visa dig andra varianter av ställningarna.

När? Torsdagar 
14/10 kl.18-19:15 
21/10 kl.18-19:15
28/10 kl.18-19:15
4/11 kl.18-19:15

Var? Mandala Kollektivet

Medtag? Matta och vattenflaska.

Anmälan? Sms till 0705-875841 eller maila rhr@holisticwellness.nu

Skriv ditt namn, vilket datum på klass du vill vara med på. Jag återkopplar om det finns plats, därefter kan du boka genom att swisha.

Pris? 150kr swish 0705-875841 efter bekräftad plats. Skriv "Yinyoga" och vilket datum det gäller.

Klippkort 5 gånger 700kr (750kr ord. pris)

Klippkort 10 gånger 1400kr (1500kr ord. pris)

 

Begränsat antal platser 8 

Det går bra att avboka tre timmar före passet börjar. Detta görs genom att ringa mig.

 

Varmt välkomna!

Med bästa hälsningar,
Rhoely 
Holistic Wellness

Obs! Alla priser är inkl.moms

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_120px.png