top of page

Yin-yoga

Yin yoga är en lugn typ av yoga som riktar sig generellt sett till området vid höfterna, bäckenet och den nedre delen av ryggen. De flesta ställningar är antingen sittande eller liggande. Denna typ av yoga passar alla som är nyfikna på att utforska sin kropp och sitt sinne med medvetenhet och närvaro. 

Varje position hålls i 3-5 minuter vilket ger oss tid att lugna sinnet. Målet är att komma åt de djupare vävnaderna i kroppen, såsom bindväv och fascia.

 

Syftet med yin yoga är att öka cirkulationen i lederna och flexibiliteten, vilket är särskilt viktigt när vi åldras eller om vi spelar mycket sport som stramar våra muskler.

Termen "yin yoga" kommer från den taoistiska traditionen. Medan yang relaterar till rörelse och skapar värme i kroppen. Yin handlar om att hitta stillhet och kyla kroppen. Vi behöver både yin och yang för att hitta balans och hålla optimal hälsa under varje skede i vår livslängd.

 

Yin yoga leder oss - försiktigt - att sakta ner och gå inåt. Det är en oerhört viktigt färdighet att lär sig att vara bekväm i denna värld av nästan konstant stimulering och distraktion vi lever i. 

Jag hoppas att detta har väckt ditt intresse att testa Yin yoga. Det är definitivt värt att testa en eller två klasser för att se om det är något du vill lägga till i din vanliga träning.

Har du några skador kom till mig så att jag kan visa dig andra varianter av positionerna.

 

 

 

Praktisk information:

 

Var och när?

På  Vattenverksvägen 2 (Alternativcentrum)

Jag, Rhoely håller kurser i Yinyoga:

Tiderna för nästa termin kommer snart. Tisdagar och Torsdagar kl.18-19:15

Vill man gå både tisdagar och torsdagar (12 ggr) är priset 1920 kr, annars väljer du att gå antingen tisdagar eller torsdagar (6 ggr) kostar 1020 kr.

Engångsbiljett/Drop-in 200 kr. 

För info och bokningen rhr@holisticwellness.nu eller 070-5875841.  Skriv gärna ditt för- och efternamn, ditt personnummer, telefon samt e-post och vad det gäller. Vill du prova på? Boka din plats genom att ringa mig. Pris på prova på 120 kr.

Möjligheten att betala via Wellnet och Epassi finns. OBS! Andra priser gäller när man betalar via Epassi och Wellnet.

Bankgironummer: 266-2054 (Kom ihåg att skriva namn och vad betalningen avser)

Swish 0705875841

 

Anmälan är bindande och behöver vara inne en vecka före kursstart.

Ingen återbetalning vid sen avbokning, men det går bra att överlåta platsen till någon annan.

Begränsat antal platser. Först till kvarn gäller!

Obs! Avbokning är möjlig 24 timmar innan klassen börjar.

Medtag? Mjuka kläder att yoga i och vattenflaska.

Möjlighet till matta, yogablock, bolster, stora- och småkuddar samt filtar finns tillgänglig på plats. 

OBS! Vår policy är att något pass enligt ordinarie schema kan komma att ställas in eller tillfälligt ändras, då jag känner att jag behöver ha den flexibiliteten, för att kunna åka på vidareutbildningar, evenemang, mm. Allt för att jag skall kunna vara bättre inspiratör för mina kunder. För dig som kund kommer det dock alltid finnas ett alternativ en annan dag.

Varmt välkommen med din anmälan! 💛

 

Privat yin- restorativeyoga & meditation

För dig som vill ha en individuellt anpassad privat session. Jag erbjuder yoga & meditation, Reiki healing och samtal utifrån dina unika behov. Låt dig omfamnas av en fin och trygg miljö i min yogastudio eller hemma hos dig om du bor i närheten. 

Att boka privata sessioner kan vara värdefullt för din personliga utveckling. Även för dig som inte kan eller vill träna i grupp kan det vara skönt att få både råd och hjälp från din yogalärare på tu man hand. Här kan vi även lägga mer fokus på meditation eller andningsteknik.Tillsammans kommer vi överens uplägget av passet.

 

 

Privatsession en person:

Ett tillfälle: 1150 kr (ord. pris 1350 kr) för 75 min på min yogastudio, där jag bjuder på te eller kaffe samt frukt.
Paket med fyra tillfällen just nu 4320 kr (ord. pris 4800 kr) på min yogastudio.

Privatsession (duo) kom med en vän eller partner:
Ett tillfälle 2000:- på min yogastudio.

Hör av dig med din bokningsförfrågan!

 

För företag & privata grupper

Kom med din företagsgrupp till mig för yoga och/eller meditation. Jag kan skräddarsy yogaklasser för företagsgrupper i samband med t.ex. konferenser. 

Holistic Wellness hjälper även gärna dig som privatperson som vill ha en egen yogagrupp, antingen som en kurs med flera tillfällen eller enstaka klasser.

Hör av dig med din bokningsförfrågan! 

Varmt välkommen! 🙏🧘🏼

OBS! Andra priser gäller när man betalar via Epassi och Wellnet.

 

Villkor vid köp

 

 

Bokningar
bottom of page