top of page

Kurser

 

Du kan lära dig Reiki i ett eller flera nivåer. Du väljer själv hur du vill göra, antingen så går du alla tre nivåer i följd eller så har du ett uppehåll emellan dessa. Det ska kännas rätt när det är dags att att gå kursen. 

 

Det är även viktigt att förstå att Reiki är inget man tar sig igenom under en helgkurs, utan det är något du måste hela tiden jobba med. Därför kommer du att få massor med häftig kunskap och olika redskap som du kan använda dig av för att göra jobbet. Det är du själv som måste göra jobbet genom att öva.

 

Många som går Reiki 1 gör det för sin egen skull. De vill ha tillgång till positiva och kärleksfulla redskap för att kunna jobba med sin personlig utveckling och har ingen avsikt av att jobba med Reiki professionellt. Därför finns det alltså inga krav för att gå nästa Reiki nivå.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reikinivåer

Reikin delas i tre nivåer:

Reiki 1 - Shoden grundkurs

Reiki 2 - Okuden fortsättningskurs (distanshealing)

Reiki 3 - Shinpiden Master

 

Kom ihåg att du väljer själv hur många nivåer du vill gå, men för att gå vidare till nästa nivå behöver du ha gått den tidigare nivån. Med detta menas att för att läsa till Reiki Master måste du ha gått Reiki 1 och Reiki 2. Dock spelar det ingen roll om du har läst exempelvis Reiki 1 någon annanstans för att gå Reiki 2 hos mig. 

Reiki
Healing
Bokning
Fästpunkt 1

Mindfulness och meditation kurs 

Mindfulness-webbkurs

Ordet Mindfulness är också en av de tidigaste översättningarna som någonsin gjorts av ordet "sati" på Pali, ett sanskritliknande folkspråk som talades vid den tidpunkt då Buddha började undervisa för 2 500 år sedan. Sati är relaterat till verbet "sarati" som betyder att komma ihåg eller minnas. Eftersom att minnas just är att föra till nuet, är sati eller mindfulness i dess yttersta uppfattning den grundläggande mänskliga förmågan att kunna vara i nuet och att "påminna" oss själva om att vara i nuet, det vill säga att ständigt återvända till nuet, här och nu.

Chakra- och healingbalansering 

Kroppen består av energi som går i olika bestämda flöden och dessa flöden kopplas samman genom våra sju största chakran, alltså våra energiportar. 

Healing är en typ av energiarbete där du med hjälp av energivibrationer kan påverka kroppens energi/qi. Varje chakra är kopplade till olika delar av kroppen och dess organ samt omfattar också vårt känsloliv och våra tankar. När blockeringar och obalans uppstår i dessa energiportar kan det göra dig sjuk. Det healing gör är att det lindrar smärta och löser upp blockeringar av energi.

Webbkurser

Obs! Du kan även boka en privat kurs som skräddarsys efter dina behov och frågor. 

Vi ses på plats eller online via zoom. Priserna varierar beroende på kurs. För mer info skicka ett mail till rhr@holisticwellness.nu 

Courses in English also!

Cursos en español!

Bokningar
bottom of page