top of page

Services

Reiki Healing 

Reiki är en metod för stressreducering  och avslappning.

Reiki healing med coaching eller med andlig vägledning

 

 

 

Reiki på distans

Det handlar om att ta emot Reiki på distans, vart du än befinner dig och av en enda som sänder. Det är lika effektivt som direkt Reiki

 

 

 

 

 

Healing- och chakrabalansering med pendel och kristaller.

Behandlingens syfte är att skapa en harmoni, balans  och gör oss mer närvarande både till kropp och själ. Vår livsenergi vibrerar i olika frekvenser precis som kristaller och färger.

 

 

Coaching /Samtal för stresshantering

Som Life Coach Holistic hjälper jag dig att frigöra din fulla potential och att nå de mål och det liv som du önskar dig. Denna Coaching modell ger dig möjlighet att se sammanhanget så att du får nya perspektiv, samtidigt som du blir stimulerad till ett positivt tänkande. Dina mål och intressen står alltid i centrum. Under coachingen ger jag dig verktyg som stödjer dig i att dels hitta dina svar och dels att våga förverkliga dem. Jag använder mig även av min intuition för att på bästa sätt leda dig vidare i livet.

Yinyoga

Yinyoga är en passiv yoga form som låter gravitationen göra sitt jobb i ställningar som hålls i 3-5 minuter, vilket ger oss tid att lugna sinnet. Denna form av yoga utförs i stillhet och medveten närvaro.

 

I yinyoga kommer vi åt kroppens fascia, bindväv, istället för musklerna. Här ligger stort fokus på området vid  höfterna, bäckenet och ländryggen. Dessa område är rika på bindväv och där lagras, enligt yogafilosofin, mycket fysiska såväl som emotionella spänningar.

Vilka kan utöva yinyoga?

Yinyoga passar alla. Med hjälp av olika redskap såsom, yoga-block,  filtar och/eller bolster, kan du anpassa positionerna efter dina egna förutsättningar.

 

När passar det att utöva yinyoga?

Alltid och särskilt när du har smärtor i kroppen,  långvarig stelhet, känner dig trött, har svårt att få ro, humörsvängningar, behöver fylla på med energi och/eller har för mycket energi.

 

Familjekonstellationer

Familjekonstellationer hjälper oss att upptäcka hur vi är intrasslade i det lidande som tillhör familjemedlemmar eller förfäder. De är en terapeutisk process, där dold familjedynamik kan avslöjas, förstås och repareras, vilket frigör klienten att ha en hälsosammare kontakt med sig själv och människorna i deras liv. Under detta arbete skapar vi en bild av ett familjesystem, en konstellation, som avslöjar vad som är skadat i ett familjesystem så att vi kan arbeta för att förlika tidigare konflikter, reparera trasiga relationer och återställa ordning och helhet.

Mindfulness 

Ordet Mindfulness är också en av de tidigaste översättningarna som någonsin gjorts av ordet "sati" på Pali, ett sanskritliknande folkspråk som talades vid den tidpunkt då Buddha började undervisa för 2 500 år sedan. Sati är nominaliseringen av verbet "sarati" som betyder att komma ihåg eller minnas. Eftersom att minnas just är att föra till nuet, är sati eller mindfulness i dess yttersta uppfattning den grundläggande mänskliga förmågan att kunna vara i nuet och att "påminna" oss själva om att vara i nuet, det vill säga att ständigt återvända till nuet, här och nu.

Mindfulness används som en metod där vi lär oss att andas medveten samtidigt som vi är medvetna om vår kropp och själ. Mindfulness handlar om att vara uppmärksamt på det som händer just nu, i stunden. Du lär dig att rikta din andning och din uppmärksamhet på känslor och kroppen.  Det är en förebyggande övning genom mentala övningar vars mål är att fästa uppmärksamheten i det nuvarande ögonblicket att känna saker medan de händer, utan att försöka utöva någon kontroll över dem.

Är denna kurs för alla?

Mindfulness-övningar innebär att du tränar upp din förmåga att uppmärksamma det som sker både inom dig och omkring dig. Du blir mer fokuserad, närvarande och avslappnad, något som alla definitivt kan dra fördel av. Det som rekommenderas dock är att du först kontaktar din läkare före du går en kurs om du har kliniskt diagnosticerad depression eller bordeline.flera studier har det visat sig att Mindfulness hjälper även vid dessa diagnoser, självklar när övningarna har genomförts i samband med en terapeut

 

 

 

 

Klicka på länken nedan för att få reda på vad som gäller vid avbokning:

Villkor vid köp

Obs! Andra priser gäller när du beställer via Epassi eller Wellnet

60 min.
750 kr.

ca 30 min.
400 kr 

45 min. 
600 kr.

60 min
900 kr.

60-75 min.
200 kr per person/per gång.

 

Reiki healing
Chakra- och healingbalansering
livscoach | läkning | vision | medvetenhet | relation
Yin-yoga Halvsadeln

80 min.
870 kr

family-4847987_1280.jpg

Privata sessioner & workshops
 

ca 90 min. p/vecka i 12  veckorstid (med uppehåll).

Bokningar
bottom of page