top of page

Services

Reiki Healing 

Reiki är en metod för stressreducering  och avslappning.

Reiki healing med coaching eller med andlig vägledning

 

 

 

Reiki på distans

Det handlar om att ta emot Reiki på distans, vart du än befinner dig och av en enda som sänder. Det är lika effektivt som direkt Reiki

 

 

 

 

 

Healing- och chakrabalansering med pendel och kristaller.

Behandlingens syfte är att skapa en harmoni, balans  och gör oss mer närvarande både till kropp och själ. Vår livsenergi vibrerar i olika frekvenser precis som kristaller och färger.

 

 

Coaching /Medial coaching

Som Life Coach Holistic hjälper jag dig att frigöra din fulla potential och att nå de mål och det liv som du önskar dig. Denna Coaching modell ger dig möjlighet att se sammanhanget så att du får nya perspektiv, samtidigt som du blir stimulerad till ett positivt tänkande. Dina mål och intressen står alltid i centrum. Under coachingen ger jag dig verktyg som stödjer dig i att dels hitta dina svar och dels att våga förverkliga dem. Jag använder mig även av min intuition för att på bästa sätt leda dig vidare i livet.

Yinyoga

Yinyoga är en passiv yoga form som låter gravitationen göra sitt jobb i ställningar som hålls i 3-5 minuter, vilket ger oss tid att lugna sinnet. Denna form av yoga utförs i stillhet och medveten närvaro.

 

I yinyoga kommer vi åt kroppens fascia, bindväv, istället för musklerna. Här ligger stort fokus på området vid  höfterna, bäckenet och ländryggen. Dessa område är rika på bindväv och där lagras, enligt yogafilosofin, mycket fysiska såväl som emotionella spänningar.

Vilka kan utöva yinyoga?

Yinyoga passar alla. Med hjälp av olika redskap såsom, yoga-block,  filtar och/eller bolster, kan du anpassa positionerna efter dina egna förutsättningar.

 

När passar det att utöva yinyoga?

Alltid och särskilt när du har smärtor i kroppen,  långvarig stelhet, känner dig trött, har svårt att få ro, humörsvängningar, behöver fylla på med energi och/eller har för mycket energi.

 

Klicka på länken nedan för att få reda på vad som gäller vid avbokning:

Villkor vid köp

60 min.
750 kr.

ca 30 min.
400 kr 

45 min. 
600 kr.

60 min
900 kr.

60-75 min.
150 kr per person/per gång.

 

livscoach | läkning | vision | medvetenhet | relation

80 min.
870 kr

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_120px.png
bottom of page