Mindfulness

En andningspraxis och medvetenhet om kropp och själ.

6 veckor  |  1200 kr
För 
företag är priserna exklusive moms.

meditation-3480814__340.jpg
web-4642723_1920.jpg

 Mindfulness meditationer är en avslappningsmetod som innebär sinnesnärvaro eller medveten närvaro. I verkligheten är det en meditationsteknik, där man tränar på att leva i nuet, att vara uppmärksam och ta vara på ögonblicket. Mindfulness är en teknik som används inom sjukvården för att hantera ångest, stress och nedstämdhet.

 

Mindfulness är en praxis som lär oss att ha icke dömande medvetenhet och att vara i nuet.

Att öva mindfulness innebär att fokusera vår uppmärksamhet på våra upplevelser samtidigt som vi lär oss att vara medveten (men inte engagera i) av våra tankar, känslor, kroppsliga känslor och vår omgivning.

Genom denna medvetenhet kan vi lära oss att reagera olika på våra tankar och känslor, vilket kan göra det möjligt för oss att ändra negativa mönster

 

Jag håller kurser i mindfulnessträning. Det tar ca 60 - 90 minuter en gång i veckan under sex veckor. På grund av den rådande situationen tar jag emot max 8 personer. Du kommer att få kunskap om vad mindfulness är och vad det kan användas till. Du kommer även att introduceras till ett medvetet förhållningssätt både till dig själv och din omgivning.

 

 Kursplanen:

 

Vecka 1 – Mindfulness, evolution och autopiloten

Vecka 2 – Stresshantering, avslappning och kroppsmedvetenhet

Vecka 3 – Sinnesjämvikt och inre balans

Vecka 4 – Att odla det goda

Vecka 5 – Livets viktigaste delar

Vecka 6 – Avslutning

Du är välkommen att ringa eller mejla mig om du vill veta mera om kursen. Eller boka kursen du kommer att märka en stor förändring redan efter första träffen. Namaste 

 

Klicka på länken nedan för att få reda på vad som gäller vid köp och avbokning:

Villkor vid köp

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_120px.png