top of page


Healing- och chakrabalansering

 En form av energiläkning som riktar sig på att kanalisera dina chakra.

50 minuter inkl.tid för samtal | 600 kr
 

Pendel
Chakra stenar

Det har blivit alltmer uppmärksamhet om Chakrasystemet den senaste tiden. Chakrasystemet har med energier att göra och de går att balansera med hjälp av kristaller och/eller eteriska oljor. Chakrasystemet har sitt ursprung i den indiska yogatraditionen och chakra är sanskrit för ”hjul”.

 

Vi har sju "hjul" av energi som ständigt rör sig hela vägen från ryggslutet till huvudets topp. Varje chakra har en egen färg och vibrationsfrekvens. Dessa sju chakra fungerar som katalysatorer för vår medvetande och funktion. De styr våra känslor och emotioner bland annat vår självkänsla och vår förmåga att känna kärlek. Har vi obalanser i chakran kan dessa visa sig på olika sätt och påverka vår fysiska, känslomässiga och mentala hälsa. 

 

När vi balanserar chakran får vi en förbättrad fysisk hälsa, en ökad känslomässig stabilitet och ökad mental klarhet. Genom att se till att varje chakra är balanserat och fungerar korrekt kan vi upprätthålla optimal hälsa och välbefinnande.

Chakrabalansering är en process där harmoni och balans återställs i kroppens energicenter. Den är en metod som syftar till att lösa upp blockeringar eller obalanser i chakrana, så att energin kan flöda utan problem i hela kroppen. Genom att åtgärda eventuella blockeringar eller obalanser i dessa energicenter/chakran kan vi förbättra vårt allmänna välbefinnande och vår känsla av inre harmoni.

Hur går det till?

Vid en healing- och chakrabalansering börjar vi med ett kort samtal där du får gärna berätta vad du önskar hjälp med, men det är inget måste.

 

Det vanligaste är att klienten ligger på rygg på en brits under sessionen. Du är fullt påklädd och får ha en filt över dig om det känns bra för dig. Värmefilt på så att det blir skönt på bänken. Det är bra att du är så bekvämt som möjligt. ​Själva behandlingen tar ca 40-45 minuter.

 

Sessionen börjar med att jag scannar av de sju största chakra i din kropp med hjälp av min pendel, som jag håller med min vänstra hand. Det är sätt att göra en chakrascanning för att på så sätt få information om din energinivå. Jag känner av dina energier och om det finns någon obalans i kroppen.

Efter chakrascanningen kommer jag att lägga ut en kombination av stenar/kristaller som passar för varje chakra. Stenarna läggs utanpå kläderna/handduken. Dessa stenar lägger jag nerifrån och upp och tar sedan bort dem uppifrån och ned. När jag har lagt stenarna balanserar jag chakran med pendeln som jag håller med min högra hand.

 

När jag sedan balanserat färdigt tar jag bort stenarna och kontrollerar med pendeln genom att göra en ny scanning.

Du är välkommen att ringa eller mejla mig om du vill veta mera om healing- och chakrabalansering, eller boka en tid vet jag. Jag lovar att du inte kommer att ångra det. 

Du får ett erbjudande att köpa tre behandlingar för 1600kr när du betalar vid första sessionen och är giltigt i tre månader (ord.pris 1800kr).  Detta erbjudande kan inte kombineras med andra erbjudande, rabatter eller liknande.

Det är även viktigt att poängtera att syftet med att ge healing inte är för att ersätta konventionell medicinsk vård, utan det här är ett komplement. Är man sjuk ska man kontakta en läkare för att få en diagnos och eventuell medicinering.

BEHANDLINGSETIKETT

Inför ditt besök:

Kom i god tid, 5 - 10 minuter innan din bokade tid för att hinna varva ner, fylla i eventuellt hälsoformulär och hinna ta ett glas vatten eller en kopp te. Försening förkortar tyvärr din behandling. 

Jag erbjuder även healing- och chakrabalansering på distans, då tar denna behandling 30 minuter och priset är 400kr per gång. Du får 10% rabatt om du bokar 3 behandlingar. Obs! Hela summan betalas vid första tillfället (före sessionen) och ska användas inom 3 månader från 1:a tillfället.

Före sessionen behöver jag veta exakt var du befinner dig och ditt namn.

Förbered dig gärna ca 10 min innan behandlingen börjar genom att tända en rökelse eller ett levande ljus, lyssna på lugn musik och koppla av. Du får gärna lägga dig ner och slappna av.

 

För att jag ska kunna sända Reikihealing till dig behöver jag ditt fö- och efternamn samt var du befinner dig just då. Jag sänder Reikihealing till dig på den avtalad tid.

 

Efter behandlingen rekommenderar jag dig att du dricker ett glas vatten och reflektera över din upplevelse av distansbehandlingen. Jag ringer dig 5-10 min efter behandlingen om min upplevelse

Healing är ingen Quick fix därför rekommenderas tre eller flera behandlingar i följd för att finna balansen igen.

Betalningen kan göras antingen via Swish eller via faktura (faktureringsavgift tillkommer) efter sessionen om det är på plats, annars sker betalningen före sessionen. 

OBS! Andra priser gäller när man betalar via Epassi och Wellnet.

Klicka på länken nedan för att få reda på vad som gäller vid avbokning:

Villkor vid köp

Bokningar
bottom of page