top of page

Under den här lunchtimmen varvar vi yinyoga och restorative yoga. I yinyogan landar vi stilla och sträcker ut kroppen i olika härliga positioner. I restorative positioner använder vi kuddar, bolster och filtar så att våra kroppar kan få vila och slappna av helt och fullt.

 

Det här är en klass för dig som längtar efter lugn, avslappning, vänlighet, energipåfyllning och att få känna dig riktigt omhändertagen. 

För vem passar detta? Klassen passar alla, både ny som rutinerad yogi. 

 

Varför yoga vid lunchtid?

1. Det ökar mental klarhet.

Lunch Yinyoga är ett bra sätt att "kickstarta" ditt sinne för att fokusera på framtida eftermiddagsuppgifter. Spara uppgifter som kräver större fokus för eftermiddagen om du vet att du ska träna den eftermiddagen.

 

2. Det ger en fantastisk miniträning och förvisar uppblåsthet.

Det verkar alltid finnas dagar då du bara känner dig för utmattad för att träna efter jobbet. Lunch Yinyoga är ett bra sätt att smyga in ett träningspass om du hamnar på en av dessa dagar. Poser med vändningar är bra för att detoxa och påskynda matsmältningen.

 

3. Det hjälper mot sötsuget efter lunchen

Vi alla gör det. Vi försöker äta vår hälsosamma lunch, men sen kommer eftermiddagen - vi känner oss hungriga igen. Vi längtar efter söta godsaker för att få oss att må bra i det ögonblicket. Vi köper oss en stor muffins eller river ett helt paket kex för vi vet att vi behöver den där kicken - den där sockerrusningen för att ta oss igenom resten av dagen. Men om du gör din yogaklass vid lunchtid kommer du att känna dig sugen på färre sockerhaltiga mellanmål för att hålla din energi uppe. Du kommer att ha fått energi från din underbara lunch yogaklass.

 

4. Det förbättrar ditt humör.

Yoga är ett bra sätt att lyfta humöret och få dig att må bra i kropp, sinne och själ. Det kommer att lyfta ditt humör och få dig omedelbart att känna dig mer positiv. När du kommer för att yinyoga vid lunchtid kommer du att både få mental klarhet och bättre humör som hjälper dig att hålla dig i ett positivt mindset.

Välkommen att boka din tid på knappen "Boka tid"

Lunch Yinyoga
 

Bokningar
bottom of page