top of page

Holistisk Livscoaching/
coachande samtal för 
stresshantering

60 minuter 999 kr 

Paketpris 3 coachande samtal för 2697 kr (ord.pris 2997 kr)

Coaching
Coaching

Som Life Coach Holistic hjälper jag dig att nå dina mål. Jag fokuserar på hela människans inställning till hälsan, vilket innebär att utöver ditt fysiska välbefinnande intresserar jag mig även för ditt mentala, känslomässiga och andliga välbefinnande.

 

Har du svårt att nå de mål inom ditt privat- eller ditt arbetsliv? När ditt sinne och din kropp är i samförstånd kan du uppnå vad du vill i världen. Genom att anlita mig, kan du få de verktyg du behöver att uppnå dina mål.

 

Svårt att lösa dina relationsproblem? När du är medveten om ditt beteende, dina känslor och det finns klarhet i dina tankar, kommer du att kunna hantera dina relationer på ett bättre sätt. Du kommer att fatta rätt beslut för att rädda ditt förhållande. I allmänhet, i alla relationer, uppstår problem på grund av förvirring i känslor.

 

Jag hjälper dig att aktivera din inre kraft, att få tillgång till din sanna potential  att göra förändringar i ditt liv, så att du småningom börjar skapa det liv som du önskar för dig själv. Vi tar itu med de inre hinder som håller dig begränsad. Alla svar finns inom oss, men ibland är det svårt att finna dem själva, därför är det bra att prata med någon som kan ställa de rätta frågorna för att du ska få insikt om det som behövs för att nå det du önskar.  

 

Hos mig kan du få coaching via telefon eller på plats. Vi kommer att se på din nuvarande situation, vad och hur du önskar det ska vara samt olika möjliga sätt som finns för att nå dina mål. Jag använder både min erfarenhet och min intuition för att på bästa sätt föra dig vidare i livet. Du ringer mig på 0705 87 58 41 på bokad tid. Betalning görs via swish före sessionen.  

 

Är coachingsamtal något för dig? Jag erbjuder 20 minuters gratis samtal för dem som är intresserade av att lära sig mer.

 

 Jag arbetar enligt ICF:s riktlinjer och normer. Självklart har jag tystnadsplikt.

Paketpris 3 coachande samtal för 2697 kr (ord.pris 2997 kr). OBS! Hela summan betalas vid första tillfället och ska användas inom 3 månader från 1:a tillfället.

Varmt välkommen! 💛

OBS! Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden, rabatter eller liknande.

 

 Klicka på följande länk för att ta reda på vad som gäller vid avbokning:

 

Villkor vid köp

Coaching
Bokningar
bottom of page