top of page

Holistisk livsstilscoaching

60 minuter 900kr 

Paketpris 3 coachande samtal för 2430kr (ord.pris 2700kr)

Som Holistic Life Coach är jag engagerad i att hjälpa dig i alla aspekter av ditt liv. Genom att förvandla ditt sinne, din kropp och din själ får du möjlighet att skapa det liv du önskar. Med mitt hjälp kommer du att lära dig att leva ett mer medvetet liv.

Har du svårt att nå de mål inom ditt privat- och/eller ditt arbetsliv? När ditt sinne och din kropp är i samförstånd kan du uppnå vad du vill i världen. Genom att anlita mig, kan du få de verktyg du behöver att uppnå dina mål.

Svårt att lösa dina relationsproblem? När du är medveten om ditt beteende och dina känslor och det finns klarhet i dina tankar, kommer du att kunna hantera dina relationer på ett bättre sätt. Du kommer att fatta rätt beslut för att rädda ditt förhållande. I allmänhet, i alla relationer, uppstår ett problem på grund av förvirring i känslor.

 

 När du är andligt medveten och har hög känslomässig intelligens vet du hur man vårda dig själv och dina relationer.

Jag hjälper dig att aktivera din inre kraft, att få tillgång till din sanna potential  att göra förändringar i ditt liv, så att du småningom börjar skapa det liv som du önskar för dig själv. Tillsammans tar vi itu med de inre hinder som håller dig begränsad. Alla svar finns inom oss, men ibland är det svårt att finna dem själva, därför är det bra att prata med någon som ställer rätta frågor för att du ska få insikt om det som behövs för att få det du önskar.  

Som coach ställer jag frågor, speglar dig, lyssnar noga på hela dig för att hjälpa dig att utforska din största glädje samt motiverar dig att förverkliga dina drömmar. Jag använder mig av min intuition för att på bästa sätt leda dig vidare i livet.

Hos mig får du coaching per telefon eller på plats. Vi kommer att se på din nuvarande situation, vad och hur du önskar det ska vara samt olika möjliga sätt som finns för att nå dina mål. Jag använder både min erfarenhet och min intuition för att på bästa sätt föra dig vidare i livet. Du ringer mig på 0705 87 58 41 på bokad tid. Betalning görs via swish före sessionen.

Är coachingsamtal något för dig?

Jag erbjuder 20 minuter gratis samtal för dig som är intresserad att veta mera.

Jag arbetar efter ICF:s riktlinjer och normer. Självklart har jag tystnadsplikt.

BEHANDLINGSETIKETT

Inför samtalet:

Det är du som ringer mig vid avtalad tid. Försening förkortar tyvärr samtalet.

Obs! Erbjudandet går ej att kombinera med andra erbjudande, rabatter eller liknande. För företag är priserna exklusive moms.

Klicka på länken nedan för att få reda på vad som gäller vid avbokning:

Villkor vid köp

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_120px.png
bottom of page