Coaching/Medialcoaching

60 minuter 900kr 100$ / 90€

Paketpris 3 coachande samtal för 2430kr (ord.pris 2700kr)

Som Life Coach Holistic är jag engagerad i att hjälpa dig i alla aspekter av ditt liv, genom att förvandla ditt sinne, din kropp och din själ som en möjlighet till att skapa det liv du önskar. Som Holistisk Life Coach hjälper jag dig att leva ett mer medvetet liv. Jag hjälper dig att skapa en mer komplett version av dig själv.

Har du svårt att nå de mål inom ditt privat- och/eller ditt arbetsliv? När ditt sinne och din kropp är i samförstånd kan du uppnå vad du vill i världen. Genom att anlita mig, kan du få de verktyg du behöver att uppnå dina mål.

Svårt att lösa dina relationsproblem? När du är medveten om ditt beteende och dina känslor och det finns klarhet i dina tankar, kommer du att kunna hantera dina relationer på ett bättre sätt. Du kommer att fatta rätt beslut för att rädda ditt förhållande. I allmänhet, i alla relationer, uppstår ett problem på grund av förvirring i känslor.

 

 När du är andligt medveten och har hög känslomässig intelligens vet du hur man vårda dig själv och dina relationer.

Jag hjälper dig att aktivera din inre kraft, att få tillgång till din sanna potential  att göra förändringar i ditt liv, så att du småningom börjar skapa det liv som du önskar för dig själv. Tillsammans tar vi itu med de inre hinder som håller dig begränsad. Alla svar finns inom oss, men ibland är det svårt att finna dem själva, därför är det bra att prata med någon som ställer rätta frågor för att du ska få insikt om det som behövs för att få det du önskar.  

Som coach ställer jag frågor, speglar dig, lyssnar noga på hela dig för att hjälpa dig att utforska din största glädje samt motiverar dig att förverkliga dina drömmar. Jag använder mig av min intuition för att på bästa sätt leda dig vidare i livet.

Hos mig får du coaching per telefon, Skype eller Zoom. Vi kommer att se på din nuvarande situation, vad och hur du önskar det ska vara samt olika möjliga sätt som finns för att nå dina mål. Du ringer mig på 0705 87 58 41 på bokad tid. Betalning görs via swish före sessionen.

Jag arbetar efter ICF:s riktlinjer och normer. Självklart har jag tystnadsplikt.

BEHANDLINGSETIKETT

Inför samtalet:

Det är du som ringer mig vid avtalad tid. Försening förkortar tyvärr samtalet.

Obs! Erbjudandet går ej att kombinera med andra erbjudande, rabatter eller liknande. För företag är priserna exklusive moms.

Klicka på länken nedan för att få reda på vad som gäller vid avbokning:

Villkor vid köp

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_120px.png