Coaching/Medialcoaching

60 minuter 800kr95$ / 80€

Paketpris 3 coachande samtal för 2100kr (ord.pris 2400kr)

Som Life Coach Holistic är jag engagerad i att hjälpa dig i alla aspekter av ditt liv, genom att förvandla ditt sinne, din kropp och din själ som en möjlighet till att skapa det liv du önskar. Holistic Life Coaching fokuserar mer på att koppla ihop dessa tre aspekter av ditt liv så att du kan leva ett mer medvetet och mer uppmärksamt liv. Som Holistisk Life Coach hjälper jag dig i alla aspekter av ditt liv. Jag hjälper dig att skapa en mer komplett version av dig själv.

Har du svårt att nå de mål inom ditt privat- och/eller ditt arbetsliv? När ditt sinne och din kropp är i samförstånd kan du uppnå vad du vill i världen. Genom att anlita mig, kan du få de verktyg du behöver att uppnå dina mål.

Svårt att lösa dina relationsproblem? När du är medveten om dina känslor och det finns klarhet i dina tankar, kommer du att kunna hantera dina relationer på ett bättre sätt. I allmänhet, i alla relationer, uppstår ett problem på grund av förvirring i känslor.

När du är  medveten om ditt beteende och dina känslor kan du fatta bättre beslut för att rädda ditt förhållande. När du är andligt medveten och har hög känslomässig intelligens kan du vårda och vårda dina relationer.

Jag hjälper dig att se ditt liv som helhet och inte bara i enskilda delar. Denna typ av coaching hjälper dig att aktivera din inre kraft, få tillgång till din sanna potential  samtidigt som den hjälper dig att göra förändringar i ditt liv, så att du småningom börjar skapa det liv som du önskar för dig själv. Tillsammans tar vi itu med de inre hinder som håller dig begränsad.

Som coach ställer jag frågor, speglar dig, lyssnar noga på hela dig för att hjälpa dig att utforska din största glädje samt motiverar dig att förverkliga dina drömmar. Jag använder mig av min intuition för att på bästa sätt leda dig vidare i livet.

Hos mig får du coaching per telefon, Skype eller Zoom. Vi kommer att se på din nuvarande situation, vad och hur du önskar det ska vara samt olika möjliga sätt som finns för att nå dina mål. Du ringer mig på 0705 87 58 41 på bokad tid. Betalning görs via swish efter sessionen.

Jag arbetar efter ICF:s riktlinjer och normer. Självklart har jag tystnadsplikt.

Obs! Erbjudandet går ej att kombinera med andra erbjudande, rabatter eller liknande.

Klicka på länken nedan för att få reda på vad som gäller vid avbokning:

Avbokningspolicy

Allmänna villkor för rabatter

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_120px.png