top of page

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reiki kommer från de japanska orden ”rei” som betyder universell och ”ki” som betyder livsenergi. Reiki är ett verktyg för både personlig och andlig utveckling.

Reiki lindrar smärta och löser upp spänningar, både fysiskt och mentalt, sänker stress och ökar välbefinnandet. Insomningsproblem, hjärna på högvarv, ischias, muskelvärk, reumatism, mentala och fysiska spänningar; listan med områden där Reiki är till hjälp kan göras lång.

En reikibehandling är väldig avslappnande och skön. Många av klienterna somnar till under behandlingen, eftersom nervositeten, spänningarna och stressen släpper.

 

Healing är ingen Quick fix, därför rekommenderas tre eller flera behandlingar i följd för att finnan balansen igen.

 

Vi börjar med ett kort samtal om där du får gärna berätta vad du önskar hjälp med, men det är inget måste.

Det vanligaste är att klienten ligger ner under en session, på rygg och sedan på mage, men du får också välja om du vill sitta. Under sessionen är du fullt påklädd och får ha en filt över dig om det känns bra för dig. Det är bra att du är så bekvämt som möjligt.

 

Sessionen börjar med att jag scannar av din kropp, från huvud till fötter. Jag känner av dina energier och om det finns någon obalans i kroppen. Vid scanning håller jag mina händer en bit ovanför din kropp. ​

 

När jag är klar med scanningen börjar jag healingen. Jag ger healing till dina 7 chakran eller energipunkter som finns längs med din ryggrad samt tinningen, knän och fötter. Jag håller mina händer en bit ovanför din kropp.

 

Vill du ha med coaching?

Efter behandlingen har vi ett kort samtal där jag har möjlighet att ställa frågor och vi tar itu med de inre hinder som håller dig begränsad. Du får olika Reiki övningar och tekniker som med tiden kommer att hjälpa dig att se och förstå dig själv och på så sätt kan du börja sortera ditt liv och skala bort det du inte behöver.

Vill du hellre ha med andlig vägledning?

Efter behandlingen får du dra ett eller tre änglakort/orakelkort som vi pratar om dess eventuella budskap och betydelse för dig. Budskapet kan komma i form av en affirmation, ett ord eller en mening som kan tolkas direkt utifrån kortet. Jag låter min intuition leda mig.

Reiki är godkänd som friskvård enligt Skatteverket.

 

Paketpris för tre behandlingar för 2350 kr (ord.pris 2610 kr). OBS! Hela summan betalas vid första tillfället och är giltigt i 3 månader. Betalningen görs via Swish eller via faktura mot Bg (faktureringsavgift tillkommer). 

 

Varmt välkommen att boka din Reiki tid med mig! 💛

Obs! Andra priser gäller när du beställer via Epassi eller Wellnet

Klicka på länken nedan för att få reda på vad som gäller vid avbokning:

Villkor vid köp

 

Andlighet
Coaching

Reiki healing med coaching eller
med andlig vägledning

80 minuter | 870 kr
Bokningar
bottom of page