top of page

Reikikurser

 

Du kan lära dig Reiki i ett eller flera nivåer. Du väljer själv hur du vill göra, antingen så går du alla tre nivåer i följd eller så har du ett uppehåll emellan dessa. Det ska kännas rätt när det är dags att att gå kursen. 

 

Det är även viktigt att förstå att Reiki är inget man tar sig igenom under en helgkurs, utan det är något du måste hela tiden jobba med. Därför kommer du att få massor med häftig kunskap och olika redskap som du kan använda dig av för att göra jobbet. Det är du själv som måste göra jobbet genom att öva.

 

Många som går Reiki 1 gör det för sin egen skull. De vill ha tillgång till positiva och kärleksfulla redskap för att kunna jobba med sin personlig utveckling och har ingen avsikt av att jobba med Reiki professionellt. Därför finns det alltså inga krav för att gå nästa Reiki nivå.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reikinivåer

Reikin delas i tre nivåer:

Reiki 1 - Shoden grundkurs helg

Reiki 2 - Okuden fortsättningskurs (distanshealing)

Reiki 3 - Shinpiden Master 

 

Kom ihåg att du väljer själv hur många nivåer du vill gå, men för att gå vidare till nästa nivå behöver du ha gått den tidigare nivån. Med detta menas att för att läsa till Reiki Master måste du ha gått Reiki 1 och Reiki 2. Dock spelar det ingen roll om du har läst exempelvis Reiki 1 någon annanstans för att gå Reiki 2 hos mig. 

Fästpunkt 1
BokaTid_Gron_MorkBakgrund_120px.png
bottom of page