top of page

Workshops

Reiki-inspirerande Kundalini-& Yinyoga mini-retreat

Följ med oss Rhoely och Pernilla på denna själavårdande healing-workshop med Reiki-inspirerad Kundalini-& Yin yoga för djup avslappning och återhämtning.

 

Vi är båda yogalärare och reiki-healers, vår dharma är att ge dig möjlighet att skapa hälsa och lycka genom att väva samman reikienergi och yoga för att främja läkning.

 

Vad du kan förvänta dig:

En öppningsguidad reikimeditation för att landa i kroppen. 

Reiki-inspirerad Kundaliniyoga som avslutas med en mantra meditation för vårt hjärta.

 

Te-ceremoni: En teceremoni är en tyst meditation, då du fokuserar på teet och dig själv. När du dricker te mediterar du också och njuter av lugnet och stillheten. Det är ett bra sätt att ta en paus från våra hektiska liv och koppla av med en varm kopp te.

 

Sedan kopplar du av med Yinyogapass med olika övningar för att öppna vårt hjärta. Du får hands-on Reiki Healing för att hjälpa dig att läka eventuella energiblockeringar. Passet avslutas med en kroppsscanning meditation som ger dig avslappning och hjälper dig att komma ner i varv. Kroppsscanning hjälper dig att komma i kontakt med din kropp på ett icke-dömande sätt. 

 

Vad ska man ha på sig?

Ha gärna något bekvämt - kom i din pyjamas om du vill Du behöver bara kunna röra dig fritt och slappna av bekvämt.

 

Att ta med sig:

En tröja eller extra lager kläder, sköna strumpor. 

 

Vi har ullmattor, bolster, klossar, kuddar och filtar.

 

Datum och tid: Kommer snart

 

Plats: Alternativcentrum, Norrköping

Anmälan görs: antingen via biljettlänken (bokadirekt) eller genom att ringa mig Rhoely på 0705-875841 eller Pernilla på 0709-565598

 

Investering: 555kr 

 

Swish: 0705875841 efter bekräftad plats. Skriv "workshop". Anmälan är bindande. Ingen återbetalning vid återbud, men det går bra att överlåta platsen till någon annan.

 

Vi bjuder på frukt och te.

 

Max 8 deltagare.

 

Vi ser fram emot att ses,
Med kärlek
Rhoely & Pernilla 

Sakralchakra - Svadhisthana Workshop
 

Varmt välkommen till en kväll dedikerad till att ära ditt Sakralchakra. 

 

Sanskritordet Chakra översätts bokstavligen till hjul eller skiva. Inom yoga, meditation och Ayurveda syftar denna term på energihjul i vår kropp.

Sakralchakrat är det andra av de 7 huvudchakrana. Svadhisthana, är känt som kreativitetens och sexualitetens chakra. Det är placerat mellan navel och genitalierna.

 

Ordet svadhisthana kan översättas som "sötma", och elementet i det andra chakrat är vatten, vilket är lika med sammanhållning. Detta chakra styr våra känslor, vår kreativitet, känslighet, sexualitet, intimitet, känslomässigt välbefinnande och vårt sätt att uttrycka oss.

 

Ett balanserat Svadhisthana leder till känslor av välbefinnande, överflöd, njutning och glädje. När detta chakra är ur balans kan en person uppleva känslomässig instabilitet, rädsla för förändring, sexuell dysfunktion, depression eller missbruk.

 

Att arbeta med vårt sakralchakra är mycket viktigt, speciellt under denna känsliga tid vi lever i. Vi förtjänar att må bra i vår kropp med flödande energi som håller oss vid liv, frisk och hel. 

 

I denna 2,5 timmars workshop kommer vi att lära oss grunderna i vårt andra chakra, arbeta med vårt kreativa uttryck och hur vi hedrar våra kroppar. Vi kommer även att arbeta med den subtila kroppsenergin i det chakra.

 

Vi gör en självundersökning och journalövningar för att upptäcka var vi kan vara mer kreativ och energisk i vårt liv. Dessutom gör vi en konstövning för att få fram vår kreativa energi.

 

På slutet balanserar vi upp det andra chakrat med Yinyoga som är en gynnsam yogaform för just detta chakra. Vi utför långsamma rörelser och är kvar i de olika yogapositioner så länge som 3 till 5 minuter. Under yinyoga använder vi oss av olika utrustningar som filtar, bolster, kuddar samt klossar. 

 

Datum och tid: Kommer snart

 

Plats: Alternativcentrum, Norrköping
Anmälan görs antingen: via länken (bokadirekt) eller genom att ringa mig på 0705-875841

 

Investering: 444kr I priset ingår en sakralchakra sten/kristall och en nedladdningsbar pdf-arbetsbok 

 

Swish: 0705875841, efter bekräftad plats. Skriv "workshop". Ingen återbetalning vid återbud, men det går bra att överlåta platsen till någon annan.

 

Obs! Ta gärna med dig papper och färgpennor samt ha på dig sköna, bekväma kläder.

 

Det bjuds på frukt och te.

 

Max 8 deltagare.

Med kärlek
Rhoely Rydberg 

Balans
Bokningar
bottom of page