top of page

Yin-yoga för sinnet och kroppen

I denna kurs kan du landa i dig och hämta hem dig själv, med hjälp av härlig lugna yogarörelser och stilla positioner. När kroppen och tankarna får vila, kan din själ hämta ny näring, kraft och klarhet.

 

Varje klass innehåller
• Lugnande och frigörande yogarörelser 
• Rogivande och återhämtande stilla positioner
• Guidad avslappning 

I den här klassen kan du finna djup och skön vila och återhämtning för kropp, sinne och själ. Vi använder sköna bolster och mjuka filtar för ge oss själva möjlighet att landa in mjukt på våra yogamattor. 

 

Vi avslutar med en djupavslappning kroppsscanning.  Kroppsscanning är en meditationsteknik som tillåter vårt sinne att vila och därigenom gå in i det fullständigt avslappnade tillståndet. När vi praktiserar denna teknik låter vi kroppen somna samtidigt som vårt sinne bibehåller fullt fokus och medvetande. Detta hjälper oss att hitta en total djupavslappning som kan bidra till att lösa upp mentala och fysiska spänningar. 

För vem passar denna kurs?
Kursen är för dig som längtar efter att ge omtanke och omsorg till kroppen och hela din varelse. Det spelar ingen roll om du har erfarenhet av yoga sedan tidigare. Den passar dig som behöver lugn, vill varva ner och lyssna in till kroppens signaler.

Välkommen att boka din plats!

Bokningar
bottom of page