top of page

Varför är det svårt att attrahera det som önskas?

Uppdaterat: 10 okt. 2023


Vi är som magneter. Vi attraherar det vi känner! Har du någonsin hört det?


Jag hade säkert hört det förut, men det är nu på sistone jag har börjat uppmärksamma frasen. Med åren har jag blivit mera intresserad av hur våra tankar och känslor påverkar vårt liv, därför ville jag skriva lite av mig om attraktionslagen här på min blogg.


I alla fall ordet "attrahera" associeras av många människor med negativa konnotationer. Fallet är att vi skapar inte saker utan vi attraherar dem. Vi attraherar omständigheter, människor, möjligheter, kunskap m.m. som tillåter oss att rikta oss mot livets linjer, där den möjligheten som vi vill manifestera är trolig. En princip och en högre lag som dominerar allt är principen om mentalism/tankekontroll och attraktionslagen. Principen om mentalism säger oss att: "Tankar är saker, det du tror/tänker manifesterar sig." Men hur? Genom attraktionslagen, som säger att liknande vibrationer vibrerar tillsammans och attraherar varandra.

Och hur fungerar då denna princip och denna överordnade lag? Allt är energi, men inte i samma manifestation. Energi är uppdelad i fri energi och koncentrerad energi, detta har upptäckts av kvantfysiker (det mest avancerade i hela det vetenskapliga panoramat). Fri energi är ännu inte manifesterad, dess vibration är hög. Koncentrerad energi är en ansamling av fri energi som redan har manifesterats och dess vibration är låg.Det vi ser vibrerar lägre än det vi inte ser. Det som manifesteras görs genom att sänka graden av vibration, det är därför materia är tätare, tyngre... av den här anledningen, när du börjar tillämpa dessa principer, sker det inte över en natt, utan snarare måste universum ordnas om bitarna så att denna manifestation är möjlig.


Mentalismens princip och attraktionslagen fungerar på följande sätt. Med dina tankar styr du den fria energin (som potentiellt kan vara vad som helst ännu, den är ännu inte manifesterad) och attraktionslagen förenar den energin med en annan av samma vibrationsfrekvens. Förmågan att rikta dina tankar mot det du vill är livets stora mästerskap, som inte lärs ut i skolan eller på universitetet, och det lärdes inte ut för dig hemma, utan det är grunden för allt som kommer att hända i ditt liv ... Otränade människor lämnar sina tankar till fri vilja, skapar en rad omständigheter som de inte vill ha, och skyller alltid på yttre orsaker för deras bristande resultat; när den enda och sanna orsaken är att du inte vet hur du ska rikta dina tankar väl och därför vibrerar du inte i frekvensen av din önskan. För att vibrera i frekvensen av din önskan, har många människor i historien visat oss vägen. Sankt Paulus brukade säga: "Vad du än ber om i bön, genom att tro att du redan har det, kommer du att få det." "Att tro att du redan har det", för när du tror att du redan har det, är det rätt vibration; men om du visualiserar det i framtiden, då är vibrationen du avger bristen, "jag har det inte än", och vad kommer du då att manifestera? Mer av "Jag har det inte ännu".Kom ihåg att dina tankar styr energi och attraktionslagen för samman energi (inklusive människor, omständigheter och möjligheter) så att det som finns inuti dig exakt matchar det som finns utanför dig. Det är lagen, och den är exakt. Vill du veta i vilken frekvens du vibrerar? Det är väldigt lätt att upptäcka. Titta på din omgivning. Titta på ditt liv. Titta på människorna omkring dig, ditt bankkonto, dina energi- och vitalitetsnivåer, osv. Allt detta är en återspegling av vad du har inom dig och av din vibration. Om du vill ändra utsidan, ändra frekvensen på din vibration. Det är allt du behöver göra. Livet kommer att placera allt framför dig. Rätt personer som hjälper dig, lärandet du behöver ha, texter/böcker du bör läsa och det kommer också att ta bort allt från ditt liv som du inte behöver, för att uppnå det du vill. Universum väntar och lyssnar hela tiden på dina önskningar, men det är inte det du önskar dig det du kommer att få, eftersom universums språk är vibrationer.Tänk på att det kommer att bli många människor som inte tror på detta och till och med kommer att kritisera det. Men titta på deras liv, hur mår de? Jesus sa: "Av deras frukter skall ni känna dem." Du känner till vibrationsfrekvensen som en person har genom de resultat de har i sitt liv. Utan behov av studier av auran eller något liknande, bara att se dess frukter, är det så enkelt.


När du väl förstår detta, då förstår du också att absolut allt som händer dig dras till dig av dig. Ja, för dig, för den vibrationen du avgav. För många "nej" i ditt förflutna finns det ett stort "ja" i din framtid. Lär dig att styra dina tankar och ändra din vibration och förvandla ditt liv för alltid. Det är möjligt. Det är möjligt för dig.


Det du tänker måste vara i samma linje med det du säger och det du känner. När du vill något, tänk på det som om du redan har det, känn det, smaka på det, dofta på det, upplev det helt enkelt, så kommer du att attrahera det du vill ha när du minst anar.

Mitt namn är Rhoely och är diplomerad Life Coach Holistic, certifierad Reiki Healing 1 & 2 och Reiki Master, certifierad Yinyogalärare, certifierad Mindfulnessinstruktör, licenserad kost- och livsstilsrådigvare. Jag erbjuder tider för kostrådgivning, coachingsamtal, meditation, healing, yinyogapass. Du kan även boka kurs i Mindfulness för högst 8 personer. Dessutom håller jag i olika Workshop om chakrasystemet, andlig healing, höj din energi samt meditationer som höjer ditt medvetenhet och uppmärksamhet erbjuds på plats i Mandala Kollektivet i Norrköping och på andra platser i Sverige.


För mer information besök www.holisticwellness.nu där kan du prenumerera på Nyhetsbrev där du tar del av olika erbjudande eller ring +46 705 87 58 41 alternativ maila rhr@holisticwellness.nu


Varmt välkommen!

214 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Bokningar
bottom of page